Esra Erol'da şoke eden olay! ''Eşim beni değil Fenerbahçe'yi seçti''

Esra Erol'da programına katılan fanatik Fenerbahçeli Şaban isimli vatandaşın sözleri canlı yayına damga vurdu. Fenerbahçe sevgisi yüzünden eşiyle arası açılan ve yuvası yıkılma noktasına gelen kişi sözleriyle stüdyoyu kahkahalara boğdu. Eşinin, ''Ben mi Fenerbahçe mi?'' sorusuna geçmişte ''Fenerbahçe'' yanıtını verdiğini belirten Şaban Bey, ''Fener dedim. Fener hiç ölmez. 'Ama sen bir gün sabah ölüp gidersin gülüm' dedim. Ama Fener bırakmaz'' dedi. Yaşanan ilginç anlar sosyal medyada paylaşıldı. İşte şok olayın ayrıntıları...

ATV'nin reyting rekortmeni Esra Erol'da programında şoke eden bir olay yaşandı. Fenerbahçe sevgisi yüzünden yuvası yıkılma noktasına gelen Şaban Bey'in sözleri programa damga vurdu.

ATV'de hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç anlar yaşandı. Şaban Bey'in sarı-lacivertli renklere duyduğu sevgiyi anlattığı sözleri üzerine stüdyodakiler gülmekten kendini alamadı.

"FENER HİÇ ÖLMEZ"

Şaban, eşi Burcu'nun "Ben mi Fenerbahçe mi?" sorusuna "Fenerbahçe" dediğini belirtirken, "Fener dedim. Fener hiç ölmez. 'Ama sen bir gün sabah ölüp gidersin gülüm' dedim. Ama Fener bırakmaz. Böyle dedim yani, kusura bakma gülüm." ifadelerini kullandı. Bu sözler karşısında stüdyodakiler gülmekten kendini alamadı.

"FENERBAHÇE BAMBAŞKA BİR ŞEY"

Esra Erol'un "Fenerbahçelilerde var bu" demesi üzerine ise Şaban isimli vatandaş, "Fenerbahçe bambaşka bir şey. Koyu değil aşırı bir Fenerbahçe taraftarıyım" dedi.

Öte yandan yaşanan ilginç anlar sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Bazı vatandaşlar Şaban Bey'e hak verirken, bazıları ise tepki gösterdi.