Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Alparslan'ının eşi de kendisi gibi ünlüymüş! O da Üç Kuruş'un yıldızı çıktı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakteri ile hafızalarda yer edinen Yunus Emre Yıldırımer'in de eşi oyuncu çıktı. Yıldırımer'in eşinin Üç Kuruş dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

ATV'de ekrana getirilen ve ani bir kararla final yapma kararı alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Yunus Emre Yıldırımer'in eşinin de oyuncu olduğu öğrenildi.

Alparslan Yıldırımer'in eşinin Üç Kuruş dizisinde "Nesrin" karakterine hayat veren Melissa Yıldırımer, olduğu ortaya çıktı. Melissa Yıldırımer güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

MELİSSA YILDIRIMER KİMDİR?

Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Melissa Yıldırımer 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Konservatuarda okurken, yine aynı okulda okumuş olan Yunus Emre Yıldırımer ile evlenmiştir.

Daha çok Küçük Gelin dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile tanınmış olan Melissa Yıldırımer, Star TV ekranında başlayan, Bordo Bereliler'i konu edinen Söz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Bu dizide Hafız karakterinin zor bir hamilelik dönemi geçiren eşi Fatma rolünü canlandırmıştır.

Boyu 1.68 cm, kilosu 55, burcu ise Oğlak'tır.