Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva'dan çok konuşulacak sözler

2011 yılında nikah masasına oturduğu Tolga Karel ile olaylı bir şekilde 2015 yılında boşanan Günay Musayeva, açıklamaları ile ağızları açık bıraktı. Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel hakkında ''Benim Tolga'dan hiçbir beklentim yok, sadece ayda bir arayıp ‘oğlum nasılsın' desin yeter. Cihangir babasının öldüğünü düşünüyor, öyle biliyor. Ben de kendisiyle bu konuda konuşamadım çünkü Tolga'dan bir cevap bekledim ama dönüş yapmadı.'' şeklinde konuştu.

2015 yılında Günay Musayeva ile çekişmeli olarak boşanan Tolga Karel, Amerika'ya yerleşerek hayatında yeni bir başlangıç yaptı. 2016 yılında Sarah Scott ile nikah masasına oturan Karel, mutlu evliliğinden kareleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Tolga Karel ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Cihangir ve eski eşinin ilişkisi hakkında 2. sayfa programında açıklamalarda bulunan Günay Musayeva, şunları söyledi:

"Oğlum Cihangir ile bu konuları hiç konuşmadık. O da babasıyla ilgili hiç soru sormuyor. Sadece arkadaşları 'baban nerede' diye sormuş o da 'bulutların üzerinde' demiş. Annem duymuş bu konuşmayı... Ben Tolga ile konuşmuyordum. Bu olay üzerine mesaj attım sadece! Tolga'ya bir kırgınlığım yok. Yaşananlar geçmişte kaldı. Tolga ile oğlunu konuşturmak istedim, ayda bir bile arayıp 'iyi misin oğlum' demesini isterdim, ama Tolga'dan bir geri dönüş olmadı. Ergenlik yaşlarında karşısına çıkıp 'ben senin babanım' demesi travma olur. Şimdi küçük yaşlarda en azından iletişimde olsa Cihangir etkilenmez.

Benim Tolga'dan hiçbir beklentim yok, sadece ayda bir arayıp 'oğlum nasılsın' desin yeter. Cihangir babasının öldüğünü düşünüyor, öyle biliyor. Ben de kendisiyle bu konuda konuşamadım çünkü Tolga'dan bir cevap bekledim ama dönüş yapmadı. Tolga'nın anne babası Türkiye'de. Onlar da torununu görmediler, görmelerini isterim. İstedikleri zaman gelip görebilirler, sevgi göstermelerini çok isterim. Her zaman kapım açık. Ben bundan sadece mutlu olurum.

Oğlum babasını tanımıyor. Cihangir babasına dair hiçbir şey bilmiyor. O yüzden adını da görüntüsünü de bilmiyor. Çok küçükken söylemiştim, ama sonra unuttu. Böyle bir konu hiç açılmadı aramızda. Annem Cihangir'in başına gelen olaydan bahsedince babasıyla iletişime geçmek istedim. O da geri dönmedi"