Eski aşk yeniden mi küllendi? İbrahim Kutluay ile Ece Sükan arasında neler oluyor?

İbrahim Kutluay, Demet Şener ile olan 13 yıllık evliliğini Edwina Sponza nedeniyle bitirmiş ancak ikili kısa bir süre sonra ayrılık kararı almıştı. Kutluay'ın eski aşkı Ece Sükan'la yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Demet Şener ile evliliği sürecinde Edwina Sponza ile aşk yaşayan İbrahim Kutluay, 13 yıllık evliliği bitirdi. Sponza ile de ilişkisi kısa süren Kutluay, kalbinin kapılarını yeniden açtı.

Bülent Cankurt köşesinde konuyla ilgili şuları yazdı: "Aslına bakarsanız pek de yeni bir aşk sayılmaz! Çünkü üç yıl önce Kutluay ile Sükan arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Üstelik Kutluay o zaman, Sponza ile beraberdi!

Bu yüzden de Kutluay ile Sükan'ın, Hakan Bahar'ın sahne aldığı galada yakınlaştıkları, hemen ertesinde de baş başa yemeğe gittikleri, bunu öğrenen Sponza'nın da Ece Sükan'ı arayıp ağzına geleni söylediği konuşulmuştu. Yani o dönemki bir nevi 'yasak aşk' girişimiydi!

Anlaşılan üç yıl sonra 'yasak'ı kaldırıp 'aşk'a devam kararı almışlar! Şimdi İbrahim Kutluay'ın da Ece Sükan'ın da kalbi boş. Yasak kalktığı için gizlenme gereği de duymuyor olacaklar ki, baş başa mekanlara gitmeye başladılar. Geçen hafta iki farklı mekanda görülen aşıkların samimi halleri de dilden dile dolaşıyor."