Erşan Kuneri Netflix'te yayınlandı mı? Erşan Kuneri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri bugün Netflix'te yayınlandı. Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın bulunduğu dizi Erşan Kuneri ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Erşan Kuneri konusu nedir, oyuncuları kimler? Erşan Kuneri Netflix'te yayınlandı mı?

Erşan Kuneri bugün izleyicileri ile buluşuyor. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, Netflix'in yeni dizisi "Erşan Kuneri"nin galası Grand Pera'da yapıldı. Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı Film türlerini denemek için kolları sıvar. Erşan Kuneri konusu nedir, oyuncuları kimler? Erşan Kuneri Netflix'te yayınlandı mı?

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, GORA filminde yer alan bir karaktedir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri Film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide yapımcı Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını anlatılacak.

ERŞAN KUNERİ KONUSU NEDİR?

Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı Film türlerini denemek için kolları sıvar.

ERŞAN KUNERİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Çağlar Çorumlu yer alıyor.