Erkenci Kuş'tan sonra Can Yaman ve Demet Özdemir bir araya gelecek mi? Heyecanlandıran proje

Erkenci Kuş dizisindeki partner olmalarının ardından ekran uyumu çok beğenilen Demet Özdemir ve Can Yaman hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Disney Plus ile anlaşmaya varan Can Yaman'ın Demet Özdemir ile bir araya geleceği iddiası hayranlarını heyecanlandırdı.

Ağustos ayında yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus kanalında yayınlanacak bit dizi için ünlü oyuncu Can Yaman, anlaşmaya vardı. Bir yıldır İtalya'da olan Can Yaman, Türkiye'ye dönecek.

Can Yaman'ın başrolünde yer alacağı dizi Ay Yapım tarafından çekilecek. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu dizinin senaryosunu Kerem Deren kaleme alacak.

CAN YAMAN, DEMET ÖZDEMİR'LE ROL ALMAK İSTİYOR

Diziyle ilgili ayrıntılar sır gibi saklanırken Can Yaman'ın Erkenci Kuş dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Demet Özdemir ile yeniden bir araya gelmek istediği iddia edildi.

Şubat ayında Türkiye'ye dönmesi beklenen ve uzunca bir süre kalacak olan Can Yaman'ın gelmesinin ardından Demet Özdemir ile görüşmeler başlayacak.

Demet Özdemir ve Can Yaman, 2018 yılında gösterilmeye başlayan ve bir sezon süren Erkenci Kuş'ta başrolleri paylaşmıştı. Dizi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada büyük beğeni toplamıştı.