Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında? MasterChef eski yarışmacısı Eren aslen nereli, mesleği nedir?

Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye 2022 sezonun son bölümünde konuk yarışmacı olarak katıldı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de oynanan ödül oyununda kazanan Metin'nin en büyük destekçisi Eren Kaşıkçı oldu. Peki MasterChef eski yarışmacısı Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir?


Eren Kaşıkçı, MasterChef'te geçtiğimiz yıl şampiyon olmuştu. 2021 MasterChef birincisi Eren Kaşıkçı'nın yeni sezonda katıldığı ödül oyunu yarışında Metin Yavuz ile büyük bir mücadele verdi. Günün sonuda ödül olarak verilen 50 bin TL'nin sahibi olan Metin'nin en büyük destekçisi olan Eren Kaşıkçı'nın kim olduğu, kaç yaşında ve mesleğinin ne olduğu merak konusu oldu.

Eren Kaşıkçı, MasterChef 2021 yarışmasında mücadele ederek sezonun sonunda ise şampiyon oldu. Bir çiftçi olduğunu da ifade eden MasterChef Eren, aşçılık üzerine de eğitim almıştır.

Masterchef 2021 sezonu şampiyonu Eren Kaşıkçı, evli ve bir çocuk babasıdır. Kaşıkçı, aslen Tokatlı olmasına rağmen yaşamını Gökçeada'da sürdürüyor. 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne başlasa da okulu tamamlamayan Eren Kaşıkçı, Kızılsakal olarak da biliniyor.

EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

Kaşıkçı, 1989 yılında dünyaya geldi. Kırıkkale doğumlu olan yarışmacı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Yarışmaya Gökçeada'dan katılan yarışmacı, evli ve Maya adında bir kız çocuğu bulunuyor.

19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne başlayan Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadı ve 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldı. Gökçeada'da bir otelde şeflik yapan MasterChef Eren, yarışmada Hasan ile gerçekleştirdiği düellodan şampiyon olarak çıktı.