24 Haziran En Hamarat Benim hafta birincisi kim oldu? En Hamarat Benim sezon finali kazananı kim?

En Hamarat Benim'de haftanın finali yapıldı. Fox Tv'de Kadir Ezildi'nin sunumu ile ekrana gelen programda yarışmacılar temizlikten yemeğe hünerlerini sergiliyor. Sezon finali haftasında hafta boyunca yarışan yarışmacılardan hangisinin birinci olacağı izleyenler tarafından merak ediliyor.Peki, En Hamarat Benim hafta birincisi kim oldu? 24 Haziran En Hamarat Benim sezon finali kazananı kim?

Fox Tv ekranlarının sevilen programı En Hamarat Benim'de bugün sezon finali yapılıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ile hafta içi hergün ekrana gelen programda bugün hangi yarışmacının birinci olacağı merak konusu oldu. Peki, En Hamarat Benim hafta birincisi kim oldu? 24 Haziran En Hamarat Benim sezon finali kazananı kim?

EN HAMARAT BENİM HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

24 Haziran En Hamarat Benim sezon finali kazananı Özlem Hanım oldu.

EN HAMARAT BENİM FORMATI NEDİR?

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.