En az 4.450 TL maaşla 70 şehirde 4.705 ilanla beden işçisi alımı var! İŞKUR acil kodla duyurdu!

Nisan ayının sonlarında yeni personel ve işçi alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arayışı olan herkes için ilanlarını güncelledi. Binlerce kişi ise hangi mesleklere, ne kadar işçi alımı olduğunu merak ederek güncel ilanları kapsamlı bir şekilde mercek altına alıyor. İlanları incelediğimizde genel beden işçisi alımlarında aranan personel sayısı 20 bin 727 olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca 28 Nisan Perşembe tarihli 110 binden fazla kişiye istihdam sağlanacağı görülüyor. Beden işçisi kadrolarına ise 4.705 ilanla 21.633 kişi alınacak.

İş arayanlar her gün İŞKUR'un resmi internet sitesindeki işçi alımı ilanları sayfasını inceliyor. Nisan ayının son günlerinde İŞKUR'a bakıldığında 110 binden fazla personel alımı olduğu görüldü. Öte yandan inşaat, temizlik işleri de dahil olmak üzere 28 Nisan tarihinde beden işçisi personel alımı sayısı 21.633 oldu. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her gün özel sektörden kuruma iletilen güncel işçi alımı ilanlarını merak edilen tüm bilgileriyle vatandaşlara duyuruyor. İşte paylaşılan güncel ilanlar

22 BİNDEN FAZLA KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Beden İşçisi (Genel) 21633

Beden İşçisi (İnşaat) 239

Beden İşçisi (Taşıma, Yükleme-Boşaltma) 264

Beden İşçisi (Temizlik) 600

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ İLANLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURUDA HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Başvuru için öncelikle İŞKUR'un sistemine kayıt yaptırmak gerekiyor.

Adaylarda 18 yaşını doldurmuş olmak, emekli ve malul aylığı almıyor olmak, açık öğrenim hariç öğrenci olmamak ve en az ilkokul mezunu olmak gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İnternet üzerinden işlem yapabilmek için SGK ve Vergi numarası bilgilerini girerek İŞKUR'a kayıt olmanız gerekmektedir.

Kullanıcı kaydı oluşturduktan sonra, sistem girişi ekranının (web sayfasının) sağ üst köşesinden "işveren girişi" bağlantısına tıkladıktan sonra, T.C. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapabilir ve kurum hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Serbest çalışma temposuyla para kazanabilirsiniz! İŞKUR 81 ilde başvuruları topluyor! En az 3.875 TL maaşla...

İŞKUR detayları tek tek duyurdu! 10 ay maaş ödeniyor! İki destekten aynı anda faydalanabilirsiniz!