Emine Erdoğan'dan Kızılay'a destek çağrısı

Türk Kızılay, ramazanda daha fazla ihtiyaç sahibine destek olabilmek için “Dayanışma ve Teşekkür Programı” düzenledi. Programa video mesaj gönderen Emine Erdoğan, Kızılay'ın 1,5 asrı geçen varlığının dayanışma kültürünün en önemli delili olduğuna işaret etti.

Türk Kızılay, ramazanda daha fazla ihtiyaç sahibine destek olabilmek için "Dayanışma ve Teşekkür Programı" düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, programa video mesaj göndererek, Türk Kızılay için bağış yapılması çağrısında bulundu: "Gelin insanın insana ihtiyacının hiç bitmeyeceği bu dünyaya daha çok iyilik tohumu serpelim. Çünkü o tohumlar büyür, gölgesinde herkesin vicdanının dinlendiği çınarlar olur. Bu duygularla sözlerime son veriyor, az çok demeden halis niyetlerle bezeli gönüllerden kopan yardımları Kızılay'a emanet eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Gözyaşını dindirmenin tarifsiz mutluluğunu herkesin yaşamasını diliyor, bu vesileyle herkesi Kızılay'a bağış yapmaya davet ediyorum. El ele verişlerimiz daim olsun."

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, 6 saat süren "Teşekkür ve Dayanışma Programı"nda 104 milyon lira bağış toplandığını açıkladı.