Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen'den Çok Güzel Hareketler 2 itirafı

Çok Güzel Hareketler 2 programıyla tanınan oyuncular Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen, evlilikleri hakkında konuştu. Final kararı açıklanan Çok Güzel Hareketler 2'de tek evli çift olan Emin Oğuz Çelebi ve Selen Esen, program ve evlilik hakkında samimi itiraflarda bulundular.

Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak ekibinde yer alan ve bu program sayesinde tanınan oyuncular Emin Oğuz Çelebi ile Selen Esen, Hürriyet'e röportaj verdiler. Geçtiğimiz yaz aylarında evlenen çift, hem iş yerinde hem de özel hayatlarında hep beraber olmakla ilgili programı da içerisine alan samimi bir itirafta bulundular.

'EKSİDEN ÇOK ARTISI VAR BU DURUMUN'

Emin Oğuz Çelebi, "Eksiden çok artısı var bu durumun. En büyük zorluğu işin akışındaki olumsuz duygu durumlarımıza da şahit olmamız. Hemen "Aşkım neyin var?, iyi misin?, bir şey mi yaptım istemeden?" gibi konuşmalar geçebiliyor." ifadelerini kullanırken eşi Selen Esen ise şöyle konuştu:

'ZOR OLMANIN AKSİNE KOLAY OLUYOR'

"Zor olmanın aksine kolay oluyor. Aynı meslekte çalışmamızın bence avantajı var. Daha çok görüşüyoruz ve işle ilgili yorgunluğumuzu, sevincimizi, sıkıntımızı birlikte paylaşıyoruz. Birbirimizi daha iyi anlıyoruz."