Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? 2022 Emekli bayram ikramiye miktarı ne kadar oldu?

Emekli bayram ikramiye ödemelerine ilişkin beklenen açıklama geldi. Konu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında açıklama yaptı. Söz konusu internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan ''emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ödemeler ne zaman yapılacak?'' sorusunun yanıtı belli oldu.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte emekliler, bayram öncesi verilen emekli ikramiyelerini beklemeye başladı. 2022 Bayramı emekli ikramiyelerin ödeneceği tarih belli oldu. Peki Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Bayram ikramiye miktarı ne kadar oldu?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyelerinin 28 veya 29 Nisan'da ödeneceğini duyurdu.

2022 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYE MİKTARI NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyelerinin geçen yılki ile aynı tutarda 1,100 TL olarak ödeneceğini söyledi.

Bilgin katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada, "Emekliye bayram ikramiyesi 1,100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek. İki bayramda bunun maliyeti 25 milyar TL. (Artış) Her zaman değerlendirilebilir ama ben şu an mevcut durumu söylüyorum" dedi.