Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu'ndan manidar paylaşım! O sözleri kim için yayınladı?

Emanet dizisinde hayat verdiği Seher karakteri ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Sıla Türkoğlu, bir Kızılderili atasözünü paylaştı. Halil İbrahim Ceyhan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Türkoğlu'nun kime gönderme yaptığı da merak konusu oldu.

Emanet dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Sıla Türkoğlu, son döneminde en popüler kadın oyuncuları arasında yerini alıyor. Emanet setinde tanıştığı Halil İbrahim Ceyhan ile mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram'da 466 bin takipçisi olan Sıla Türkoğlu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden manidar bir Kızılderili atasözü paylaştı.

Türkoğlu'nun paylaştığı atasözü ise şöyle: "Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi... Anca o zaman beni yargılayabilirsin"

Demet Özdemir paylaştı, sosyal medya çalkalandı! Yeni proje mi geliyor?

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den 'nikah tarihi' açıklaması: Netleşmedi

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına verdiği ödülü ti'ye aldı: Ben de araba falan verecek sandım