Elkızı dizisi yeni bölüm bu hafta neden yok, ne zaman yayınlanacak? Elkızı dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Elkızı dizisi 11. yeni bölüm için yeni bir karar alındı. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisi 11. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle ertelenen Elkızı dizisi bu hafta yayına girip girmeyeceği merak konusu olurken yayına girmeyen 11. yeni bölüm fragmanı ve FOX TV'nin 8 Ocak yayın akışında yer almaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Elkızı 11. bölüm bu hafta ekrana gelmedi. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Elkızı dizisinin 11. yeni bölümü fragmanı henüz seyirciyle buluştu. . Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Elkızı dizisi 11. yeni bölümü ile bu hafta neden yayınlanmadığı dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu.

ELKIZI 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Elkızı 11. yeni bölüm fragman görüntüleri yayınlandı.


ELKIZI DİZİSİ BU HAFTA YENİ BÖLÜM VAR MI?

Elkızı dizisi yeni bölüm bu hafta yayımlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin final kararı aldığı ve yayımlanacak olan son 3 bölümün ardından final yapacağı konuşuluyor.

FOX TV 8 OCAK KANAL YAYIN AKIŞI

08:30 İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonuü

11:15 Ekonomi Arası

11:20 Memet Özer İle Mutfakta

12:15 Kamera Arkası

13:00 Kanunsuz Topraklar (Tekrar)

16:15 Yasak Elma (Tekrar)

19:00 Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu

20:00 Maske Kimsin Sen?

22:45 Elkızı (Tekrar)

01:30 Yasak Elma (Tekrar)

ELKIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun'un tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Ali'yi nikah masasında bırakan Ezo'yu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezo'dan karısı olmasını ister.

Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil... Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir.

Ezo, Harun'dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo'dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini...

Seher ise Mert sayesinde yaralarını sarmış, yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken; gösterdiği bir zaaf yüzünden çok daha büyük bir tuzağa çekilir.

Konakta ise Cavidan'ın verdiği ilaçlarla yatağa mahkum olan Zeliha, ayağa kalkma mücadelesi vermektedir. Çok geç olmadan kendine gelip kızlarını kurtarabilecek midir?