Eline silah alıp poz vermişti... Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna'nın orduya katıldığı iddiası yalan çıktı

Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna'nın orduya katıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Anastasiia Lenna'nın eline silah alıp objektif karşına geçtiği kareler çok konuşuldu. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Eski güzel, fotoğrafların airsoft oynarken çekildiğini açıkladı.

Tayland merkezli, uluslararası güzellik yarışması Miss Grand International'a katılan Anastasiia Lenna, ülkesi Ukrayna'yı 2015 yılında temsil etti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ukrayna güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna'nın Rus işgaline karşı orduya katıldığı iddia edildi. Lenna, sosyal medya hesabından paylaştığı bir hikayede "Ukrayna sınırını işgal amacıyla geçen herkes öldürülecek!" yazdı. Eski güzellik kraliçesinin sözleri kafa karıştırdı.

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen Yıldız Asyalı itirafı: Beni aldattı

Instagram'da 190 bin takipçisi olan Lenna, işgalin ilk gününden beri paylaşımları ile ülkesi Ukrayna'ya destek olan içerikler paylaşıyor.

Arka Sokaklar'ın Selin'i Oya Okar değişimiyle şaşırttı... Yıllar ona torpil geçmiş

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'yi "gerçek ve güçlü bir lider" olarak nitelendiren model Lenna, Ukrayna silahlı kuvvetlerine destek ve bağış talebinde de bulundu.

Orduya katıldığı iddiası ile gündeme gelen model Lenna ile ilgili gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Anastasiia Lenna, orduya katıldığını yalanlayarak fotoğrafların gerçek olmadığını açıkladı. Silah tutarken görüntülerinin şiddeti teşvik etme amaçlı olmadığını ve airsoft oynarken çekildiğini belirten Lenna, "Ukraynalı kadınlarımızın gücünü göstermek istedim" dedi.

İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evleniyor! İşte nişandan ilk kare

Öğrenimini Kiev'deki Slavistik Üniversitesi'nde pazarlama ve yönetim alanında tamamlayan Lenna, 5 dil biliyor ve çevirmenlik de yapıyor. Lenna daha önce Türkiye'de de modellik yapmış ve halkla ilişkiler müdürü olarak çalışmıştı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun hiç kimsenin bilmediği bir özelliği ortaya çıktı! Duyanlar şaşırdı

Arda Kural'dan flaş çocuk açıklaması: 'Babalık etmek istedim, göstermedi'

İşte Anastasiia Lenna'nın paylaşımları;