Elbet Bir Gün'ün Mehmet'i Burak Yamantürk kimdir? Burak Yamantürk kaç yaşında, aslen nereli?

Fox Tv'nin yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak. Elbet Bir Gün'ün Mehmet'i Burak Yamantürk olacak. Yamantürk Mehmet rolünde karısı Gizem'e derin bir aşkla bağlıdır. Asla kimseye tamah etmeyen bir yapısı vardır. Peki, Elbet Bir Gün'ün Mehmet'i Burak Yamantürk kimdir? Burak Yamantürk kaç yaşında, aslen nereli?

Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün dizisinde Mehmet karakterine hayat verecek. Oyuncu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler, Elbet Bir Gün'ün Mehmet'i Burak Yamantürk kimdir? Burak Yamantürk kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

ELBET BİR GÜN MEHMET KİMDİR?

Mehmet, çekici, iyi giyinmeyi, iyi yaşamayı seven, rafine zevkleri olan bir adamdır. Karısı Gizem'e derin bir aşkla bağlıdır. Asla kimseye tamah etmez, eğilmez. Dürüsttür. Adrenalin sporlarıyla ilgilidir. Çok iyi motosiklet kullanır, off roada meraklıdır. Risk almayı sever. Bugünlere gelene kadar türlü badireler atlatmıştır, kolay bir hayatı olmamıştır. Tam her şeyi yoluna koymuşken işler bir anda alt üst olur ve Mehmet yasadışı işlere bulaşmak zorunda kalır. Mehmet bunu herkesten, özellikle Gizem'den gizlemek zorundadır. Bu Mehmet için kabuslarla dolu bir sınav halini alacaktır.

BURAK YAMANTÜRK KİMDİR?

Burak Yamantürk, 23 Aralık 1983 tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde doğan Türk oyuncudur.

Birçok dizi ve filmde rol almıştır. İlk filmi 2010 yılında "Ayhan Hanım"da Bahadır karakteriyle yer aldı. 2012'de rol aldığı "Veda" dizisiyle Kemal karakterine hayat vermişti. Şimdilerde "Kuş Uçuşu" adındaki televizyon dizisi ile Selim karakterine hayat veriyor.

Rol Aldığı Filmler

2010 Ayhan Hanım Bahadır Başrol Oyuncusu

2014 Böcek Burak Yardımcı Oyuncusu

Rol Aldığı Diziler

2012 Veda Kemal Yardımcı Oyuncusu

2013-14 Tatar Ramazan Elmas Mercan Başrol Oyuncusu

2014 Hayat Yolunda Doktor Selim Savaş Yardımcı Oyuncusu

2015 Acı Aşk Mehmet Konuk Oyuncusu

2017 İçimdeki Fırtına Fırat Yardımcı Oyuncusu

2017 Kayıt Dışı Arda Yardımcı Oyuncusu

2019 Sevgili Geçmiş Kenan Soykan Başrol Oyuncusu

2020 Ya İstiklal Ya Ölüm Hayati Yardımcı Oyuncusu

2021- Kuş Uçuşu Selim Başrol Oyuncusu

Elbet Bir Gün'ün Gizem'i Sinem Ünsal kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Elbet Bir Gün'ün Nesime'si Şebnem Bozoklu kimdir? Şebnem Bozoklu kaç yaşında, aslen nereli?