Elbet Bir Gün'ün Gizem'i Sinem Ünsal kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Elbet Bir Gün'ün Gizem'i Sinem Ünsal olacak. Pazar akşamları Fox Tv'de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün dizisinde oyuncular merak konusu olmaya devam ediyor. 1993 İzmir doğumlu olan oyuncu son olarak Mucize Doktor dizisinde Nazlı Gülengül Vefa karakterini canlandırmıştır. Peki, Elbet Bir Gün'ün Gizem'i Sinem Ünsal kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Sinem Ünsal, bu akşam yeni dizi Elbet Bir Gün'de yer alıyor. İlk bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan yapımda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kızım ve Mucize Doktor dizileriyle tanınan Elbet Bir Gün'ün Gizem'i Sinem Ünsal kimdir? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? İşte oyuncu hakkında tüm merak edilenler...

ELBET BİR GÜN'ÜN GİZEM KİMDİR?

Gizem başarılı bir avukattır. Akıllı, zarif, çekici ve mesleğinde çok başarılıdır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet'le çok güzel giden bir evliliği vardır. Çocukluğu Sazlısu'da geçmiştir. Fakat çocukluğunda başına gelen felaketle beraber tüm geçmişini arkasında bırakmış, öğretmeninin yardımıyla İstanbul'da yepyeni bir hayata başlamıştır. En büyük korkusu bir gün geçmişin sırrının ortaya çıkması ve mutlu hayatının yerle bir olmasıdır. Gizem, hayatını ve ailesini korumak için her şeyi yapabilecek kadar gözü kara genç bir kadındır.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir.

2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırdı. 2019 yılında yayımlanmış Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arası yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterine hayat vermiştir.

Elbet Bir Gün'ün Nesime'si Şebnem Bozoklu kimdir? Şebnem Bozoklu kaç yaşında, aslen nereli?

Elbet Bir Gün'ün Mehmet'i Burak Yamantürk kimdir? Burak Yamantürk kaç yaşında, aslen nereli?