Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Sürücü belgesi yenileme süresi ne zaman bitiyor?

Ehliyet yenileme süresi ile ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Eski tip sürücü belgelerinin süresinin uzatılmasıyla ilgili yapılan açıklama ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Sürücü belgesi yenileme süresi ne zaman bitiyor?

Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ünce yapılan açıklamada sürenin uzatıldığı belirtildi. Söz konusu yapılan açıklama ile birlikte "Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Sürücü belgesi yenileme süresi ne zaman bitiyor?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

EHLİYET YENİLEME SÜRESİ UZATILDI MI?

Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2016 tarihinden önce alınan eski tip sürücü belgelerinin (ehliyet) değiştirilme süresinin 31 Aralık 2022 tarihinden itibaren 2 yıl süreyle uzatıldığını duyurdu.

SÜRÜCÜ BELGESİ YENİLEME SÜRESİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi İçişleri Bakanlığı tarafından 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, eski tip sürücü belgelerinin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, ''01.01.2016 tarihinden önce alınan eski tip sürücü belgelerinin değiştirme süresi, 31.12.2022 tarihinden itibaren 2 yıl süreyle uzatılmıştır'' denildi.