EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca doğum gününde bombayı patlattı... Projesinin tüm detaylarını anlattı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasıyla dinlenmeye çekilen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni yaşını kutlamak için geçtiğimiz akşam dostları ile bir araya geldi. 57. yaşını kutlayan Oktay Kaynarca, yeni projesinin detaylarını da anlattı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü isim Oktay Kaynarca 57. yaş gününü yakın arkadaşları ile kutladı. Oktay Kaynarca, 5 pasta birden üfledi.

Oktay Kaynarca doğum günü partisini kardeşi Onur Kaynarca'nın sahibi olduğu balıkçıda yapmayı tercih etti. Ünlü oyuncu, ekip arkadaşının "kaç yaşına girdiniz?" sorusuna "39 yaşımdan gün aldım, hangi hadsizdi o soruyu soran" sözleriyle güldüren bir yanıt verdi.

Oktay Kaynarca, uzun yıllardır başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından garip bir yıl geçirdiğini ifade etti. Kaynarca, pandemi nedeniyle doğum günü partisi yapıp yapmamak arasında kaldığını da sözlerine ekledi.

"YAPIMCI VE OYUNCU OLARAK BENİ GÖRECEKSİNİZ"

EDHO'dan sonra hangi proje ile ekranlara geleceği merak edilen Oktay Kaynarca, şunları söyledi:

"Bu yıl yapımcı ve oyuncu olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağım. Bu işimiz atv ekranlarında olacak. Şimdiden 2 kat fazla çalışıyorum."