EDHO gitti yerine yeni Kurtlar Vadisi geldi! Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı

Türk dizi tarihine damgasını vuran yapımlarda imzası olan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizi şimdiden büyük merak konusu oldu.

Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Murat Koca ve Alper Erze'nin senaryosunu kaleme aldığı Yalnız Kurt dizisi Sinegraf Film imzası taşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine ATV'de ekrana getirilecek olan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk fragmanı izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Oktay Kaynarca'yı çılgına çeviren sözler: Sizin dizide yaptıklarınızı biz gerçek hayatta yapıyoruz

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!" sözleri fragmana damga vurdu. Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosunda; Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin yer alıyor.

Fransız askısıyla bambaşka biri oldu... Görenler Songül Karlı'yı tanıyamadı

Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş kilolarından kurtulmak için operasyon masasına yattı

YALNIZ KURT KONUSU

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

EDHO'da hangi karaktersin?

Oğulcan Engin ve Miray Daner ilk kez el ele

Güldür Güldür'de seyircinin Kemal Sunal anısı Ali Sunal'ı ağlattı

Elçin Sangu'nun 'İnşallah sektörden silinirler' dediği ünlüler kim?

Öksürüğü bir çırpıda kesen kür