Ece Ronay doğum günü için kendisine 2 milyonluk cip aldı

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmesi ile gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay, kendisine aldığı doğum günü hediyesiyle gündem oldu. Ronay, 2 milyon TL'lik lüks bir cip aldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Ronay, ''Kendime doğum günü hediyesi olarak bu arabayı aldım. Bakın ne kadar güzel, ne kadar tatlı'' ifadelerini kullandı.

Ece Ronay, Karpuz şarkısının klibinde yer verdiği Mehmet Ali Erbil kendisini taciz ettiği iddiası ile mesaj ve ses kayıtlarını yayınlayarak magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Hukuki süreç başlatması ile adından söz ettiren Ronay, 23. yaşı için kendine aldığı doğum günü hediyesiyle gündem oldu.

1,1 milyon takipçisi olan Instagram hesabından paylaşımda bulunan Ronay, galeriye giderek kendisine 2 milyon TL'lik kırmızı renk lüks bir cip aldı. O anları sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Kendime doğum günü hediyesi olarak bu arabayı aldım. Bakın ne kadar güzel, ne kadar tatlı? Daha alalı yarım saat olmadı"