Ece Erken kimdir? Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne zaman evlendi, kaç çocuğu var?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesinin ardından Ece Erken kimdir, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ne zaman evlendi? Ece Erken'n kaç çocuğu var? gibi sorular gündeme geldi. İşte tüm merak edilenler...

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün gece geç saatlerde silah saldırıya uğradı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Gündeme gelen konu sonrası Ece Erken'in hayatı merak konusu oldu. Peki, Ece Erken kimdir, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ne zaman evlendi? Ece Erken'n kaç çocuğu var?

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken 11 Mayıs 1978 yılında Çorlu'da doğdu. Baba tarafı Samsun'ludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli?

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir dönem ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

ATV'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yaptı Fakat 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu üstlendi. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı programı sundu.

Şubat 2015 itibarı ile TRT 1'de yayınlanmakta olan İyi Fikir programının sunuculuğunu üstlendi.

ECE ERKEN'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

İlk eşi Serkan Uçar'dan Eymen adında bir oğlu var.

ECE ERKEN VE ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU NE ZAMAN EVLENDİ?

Ece Erken ve uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendiğini 28 Haziran 2021 tarihinde yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Sunucu Ece Erken avukat sevgilisiyle nikah masasına oturdu sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Erken nikahtan fotoğraf paylaşıp altına şu notu düşmüştü: Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.