Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü geceyi gözyaşları içerisinde anlattı

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından ilk kez röportaj verdi. Show Haber'e konuşan Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü gece yaşananları anlattı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken, ilk kez konuştu. Show Haber'e röportaj veren Erken, o gece yaşananları hıçkıra hıçkıra anlattı. Konuşmakta güçlük çeken Erken, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'EN KÖTÜ SAKAT KALIR, ONA BEN BAKARIM DEDİM'

"Evden nasıl çıktığımı bilmiyorum, taksiye bindim. Dediler ki 'ayağından vuruldu korkma, bir şeyi yok'. Dedim ki, 'en kötü sakat kalır, ben ona bakarım'. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı. Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hala inanamıyorum..."

'İÇİME DOĞDU'

"Beni her toplantıya götürürdü. O gün getirmedi. Oturur beklerdim onu. Kocamı 12.15'te aradım, 'niye aramadın bu saate kadar' dedim. 'Aşkım gazeteciler var, başkan (Fikret Orman) gitti çok oldu' dedi. İçime doğdu 12.30'da tekrar görüntülü aradım 'neredesin niye çıkmadın' diyecektim. Telefonu açmadı."

Erken, eşinin vefatını hastaneye girdiğinde öğrendiğini şu sözlerle anlattı:

"Hastaneye gittim. Ben girdiğimde bir kolumdan birisi bir kolumdan birisi tutuyordu, 'kaybettik' diyordu."