Ebru Şallı'dan reklam eleştirilerine sert yanıt: Ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar

Ebru Şallı akciğer kanserinden hayatını kaybeden babası Şükrü Şallı'yı son yolculuğuna uğurlamış ve yakın bir zamanda sosyal medyasından kendi markasının ürünlerini tanıtmıştı. Reklam yaptığı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Ebru Şallı hakkında söylenenler karşısında sessizliğini bozdu.

Babasının vefatının üzerinden çok geçmeden sosyal medya hesabından kendi markasına ait ürünlerin reklamını yapan Ebru Şallı sosyal medyada adeta linç edilmişti. Olumsuz yorumlarla eleştirilen ünlü isim, paylaşımlarını silmişti. Ebru Şallı gelen tepkilere sessiz kalamadı ve Instagram hesabından gelen eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

ÜRÜNLERİNİN TANITIMINI YAPMIŞTI

Ebru Şallı babası Şükrü Şallı'nın yaşamını yitirmesi ile sarsılmış ve geçtiğimiz günlerde yani yakın bir zamanda onu toprağa vermişti. Eski model babasının vefatının hemen ardından sosyal medyadan kendi markasının ürünlerini tanıttığı peş peşe paylaşımları ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yas tutması gerektiği zamanda kazanç sağlamak için ürün tanıtımı yapmasını eleştirmişti.

Akciğer kanseri nedeniyle babasını kaybeden ve onu son yolculuğuna uğurlayan Ebru Şallı reklam eleştirileri karşısında sessizliğini bozarak Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

"NE ARA BU KADAR KÖTÜ OLMUŞ İNSANLAR"

Ebru Şallı sosyal medyadan "Yaa ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar... Pes dedirtir valla! Hep mi her şeyin altından bi kötülük çıkarılır. Önce bi başsağlığı dilemeyi öğren, insan olmayı beceremiyorsun anladım da dene yani en azından... Seninde annen baban var di mi nihayetinde sende bi anne babadan doğdun... Azıcık bi Allah korkusu olsun!" açıklamasında bulundu.

"ARKAMDA SEVGİ SELİ, ORDU VAR"

Şallı yine Instagram'dan paylaştığı ikinci açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu arada arkamda koca bir sevgi seli, ordu var! Beni yalnız bırakmayan, destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız bende sizleri çok seviyorum. Kalpleriniz hep bir."

Ünlü ismin isyanının özellikle kime olduğu merak konusu olsa da Ebru Şallı'ya sosyal medyada destek veren de oldu vermeyen de...

Gülşen'den dikkat çeken ayna pozu! Yine çok konuşuldu