E OKUL öğretmen girişi ekranı: E OKUL öğretmen karne notu girme sayfası!

E okul öğretmen girişi yoğun ilgi görüyor. Bugün karne günü. Binlerce öğretmen son karne notu girişlerini bu ekran üzerinden tamamlıyor. Öğrenciler karnelerini sistemden görebildikleri gibi elden de alabilecekler. İşte E okul öğretmen karne notu girme sayfası

E okul öğretmen karne notu girme sayfası yüzbinlerce öğretmen tarafından ziyaret ediliyor. 1. dönem karneleri için not girişlerini tamamlamak isteyen öğretmenler E okul sayfasına giriş yapmak istiyor. Peki, E OKUL öğretmen girişi nasıl yapılır?

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ EKRANI

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E OKUL öğretmen girişi için öncelikle https://eokulyd.meb.gov.tr/ sayfasına girilmesi gerekiyor. Ekranda çıkan sayfada e OKUL Yönetimi Bilgi Sistemi Girişi butonuna tıkladıktan sonra istenen bilgilerin girilmesi ile birlikte sisteme giriş sağlanabiliyor.

* Sadece Öğretmen Kullanıcıları Tarafından e-Devlet Girişi Yapılabilir.

* Tüm özel okul kullanıcılarından Sisteme Giriş yapamayan kullanıcının tanımlı olduğu T.C. Kimlik numarasının "MEBBİS Özel Öğretim Kurumları Modülü / Personel Arama" ekranı üzerinden Çalışma izninin kontrol edilmesi gerekmektedir.

Özel Okul Kurum kodlu kullanıcıların tanımlı olduğu T.C. Kimlik numarası değişecek ise İl/İlçe Mebbis Sorumlunuza başvurunuz.

Çalışma izni biten Özel Okul kullanıcıları sisteme giriş yapamazlar