E okul not, devamsızlık bilgisi hangi gün kapanıyor? E okul kapandı mı, ne zaman kapanacak 2022?

E-okul kapandı mı, sorusu karne notlarının sisteme girilmeye başlamasıyla beraber araştırılıyor. Binlerce öğrenci notlarını ve devamsızlık bilgisini görmek için E-okul kapandı mı, ne zaman kapanacak? E-okul not, devamsızlık bilgisi hangi gün kapanıyor? sorularına yanıt arıyor.

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala E-okul kapandı mı, ne zaman kapanacak? E-okul not, devamsızlık bilgisi hangi gün kapanıyor? soruları araştırılıyor. Karne notlarının girilmesi e-okul sisteminin bir süre kapanması anlamını taşıyor.

E-OKUL KAPANDI MI, NE ZAMAN KAPANACAK?

E-okul sistemi henüz kapanmadı. Sistemin karnelerin verilmesinden bir kaç gün önce kapanması bekleniyor.

Öğrenciler yarıyıl karnelerini 21 Ocak Cuma günü alacak ve 2021-2022 sömestr tatili 24 Ocak Pazartesi itibarıyla başlayacak.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul VBS'ye giriş yapmak için ilk önce "e-okul.meb.gov.tr" adresine giriş yapmanız ve ardından karşınıza çıkan ekrana sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bu bilgiler doğru girildiğinde sistem size ikinci bölümü açıyor. Bu bölümde ise öğrencinin kimlik bilgileri veya eğitim bilgileri istenmektedir.

Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf gibi... Son olarak karşınıza çıkacak olan öğrencinin fotoğrafını doğru seçtikten sonra sistem kullanıma açılmaktadır. Tüm bu adımları eksiksiz yaptığınız takdirde, sisteme giriş yapabilir ve öğrencinin tüm not bilgileri, sınav tarihleri ve devamsızlık tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca sistemde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları ve daha birçok bilgiye ulaşmak mümkün.

E OKUL NOT GÖRÜNTÜLEME NASIL BAKILIR?

Öğretmenler sınav sonuçlarını sisteme girdikten sonra, öğrenci ve veliler de e-Okul VBS sistemine giriş yaparak sistemdeki notları görüntüleyebiliyor. Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır. Pop-Up iznini verdikten sonra açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Karneler gününe özel en farklı hediye önerileri