E Nabız PCR test sonucu sorgulama ekranı! E Nabız Koronavirüs test sonucu nasıl öğrenilir?

PCR testine giren vatandaşlar yeni tip koronavirüse yakalanıp yakalanmadığını E Nabız üzerinden öğrenebilir. Sağlık kuruluşlarından yapılan tüm işlemler E Nabız üzerinden kolayca takip edilebiliyor. İşte e-Nabız Kovid-19 test sonucu öğrenme ekranı...

Koronavirüs testleri için hastaneye giden vatandaşlara sonuçların E Nabız üzerinden öğrenilebileceği açıklanıyor. Söz konusu telefonuna uygulamayı yükleyenler "E Nabız Koronavirüs test sonucu nasıl öğrenilir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte E Nabız PCR test sonucu sorgulama ekranı

Sağlık Bakanlığı'nın uygulamalarından biri olan e-Nabız, vatandaşların sağlık kuruluşlarında yaptırdıkları işlemleri tek çatıda toplarken, bu kuruluşlarda yapılan işlemlerin takibini kolaylaştırıyor. Kovid-19 test sonucu da e-Nabız'dan görüntülenebiliyor. Uygulamanın ana ekranında Kovid -19 sonucu doğrudan paylaşılıyor.

E-NABIZ KOVİD-19 TEST SONUCU ÖĞRENME EKRANI

E NABIZ KORONAVİRÜS TEST SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

e-Nabız'dan tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyenler T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan "Akıllı Asistan" bölümünden "Tahlillerim" butonuna tıklayarak geçmiş ve güncel tahlilleri görüntüleyebiliyor.

Burada bulunan tahlillere tıklandığında ise tahlilin detayları görülebiliyor. Örneğin, "Karşılaştır" seçeneğine tıklandığında tahlil sonuçları normal değerlerle karşılaştırmalı bir şekilde, grafik olarak vatandaşlara sunuluyor.

Bunun dışında yine e-Nabız üzerinden tahlil sonuçlarına, aşı takvimine, ulaşılabiliyor, organ bağışı ve kemik iliği bağışı bildiriminde bulunulabiliyor.