MasterChef Duygu Acarsoy aslen nereli, mesleği nedir? Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında?

Duygu Acarsoy'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. MasterChef Türkiye 2022 sezonun 7 Aralık tarihli son bölümünde Duygu Acarsoy, oynanan ödül oyununda kazanan isim olmuştu. Söz konusu yarışmayı izleyenler tarafından araştırılan ''MasterChef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında, nereli?'' soruların yanıtları haberimizde.

Duygu Acarsoy, MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonunda ana kadroda yarışan isimler arasında yer alıyor. 7 Aralık tarihinde düzenlenen MasterChef ödül oyununda yarışmayı kazanan Duygu Acarsoy, 50 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Peki Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

DUYGU ACARSOY KİMDİR?

MasterChef Duygu, 1985 yılında Ankara'da dünyaya geldi ve aslen Muğlalı'dır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları bölümünden mezun olan Acarsoy, aşçılık eğitimi aldı. MSA'da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya'daki eğitimleri sonrasında da birçok yerde şef olarak çalışmış, eğitmen olarak görev almıştır.

Duygu Acarsoy Ankara'da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü yaptı. Aynı zamanda bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yaptı. Uğur Atun ile evli ve çiftin bir de kızı bulunuyor.