'Dünya Güzeli' 40 yaşında... Azra Akın, yeni yaşını dostlarıyla kutladı

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, 40 yaşına merhaba dedi. Eşi ve yakın dostlarıyla yeni yaşını kutlayan Akın, hayata dair hissettiklerini anlattı ve geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ödül töreni dolandırıcılığı iddiası hakkında konuştu.

İş insanı Atakan Koru ile 4 yıldır evli olan bir oğlu bulunan eski manken Azra Akın, yeni yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte kutladı. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Akın, "Arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yaptık, aslında doğum günlerimizi kutladık. Atakan'ın 30 Kasım benim de 8 Aralık Eşim ile benim doğum günümü birleştirdik, sevdiğimiz dostlarımızla bir araya geldik" dedi.

"Hayatınızda iyi ki mi çok yoksa keşke mi?" sorusuna yanıt veren Akın; "Hayat bir deneyim bir yolculuk, önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek, öyle baktığım için hayatta ne olduysa iyi ki oldu diyorum" ifadelerini kullandı.

"Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğunuz bir ödül töreninin dolandırılma haberleri çıktı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna da açıklık getiren tescilli güzel, "Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım, daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında" dedi.