Yunus Güner hayatını kaybetti

Dudaktan Kalbe gibi birçok başarılı dizide rol almış olan ünlü oyuncu Yunus Güner'den acı haber geldi. Evinde kalp krizi geçiren Yunus Güner 49 yaşında hayatını kaybetti.

Bütün Çocuklarım, Dudaktan Kalbe, Yaz Evi gibi dizilerde rol almış olan oyuncu Yunus Güner'den hayranlarını yasa boğan haber geldi.

Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yunus Güner'le ilgili acı haberi Süha Uygur, sosyal medyadan duyurdu.

Uygur, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik. Çok erken oldu Yunus... Nurlar içinde uyu güzel adam"

YUNUS GÜNER KİMDİR?

Türk halkı Yunus Güner'i aralarında 'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe'nin de olduğu televizyon dizilerinden tanıyor. 1972 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu 2015 yılında verdiği bir söyleşide kendini şöyle anlatmıştı:

"Aslında ben bugüne kadar çok işte yer aldım ama ön plana çıkmak için çok uğraşmadım. Konservatuvarı bitirdikten sonra birkaç dizide rol aldım, sonra da dört sezon Tiyatro İstanbul'da çalıştım. Ardından tekrar dizilere döndüm. Bugüne dek hep sadece sevdiğim, bir parçası olmak istediğim işlerde yer aldım."