Doya Doya Moda Hülya yok mu, geri gelmeyecek mi? Hülya Yenidoğmuş neden yok, ayrıldı mı?

Tv8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın başarılı yarışmacılarından Hülya bugün de programda yer almadı. Geçtiğimiz hafta perşembe günü yarışmayı yarıda bırakmak zorunda kalan Hülya, kardeşinin trafik kazası haberini alır almaz İzmir'e gitmişti. Sevenleri Hülya'nın geri gelip gelmeyeceğini merak ediyor...

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının sevilen yarışmacısı Hülya geçtiğimiz perşembe gününden beri yarışmada yer alamıyor. Kardeşi trafik kazası geçiren Hülya Yenidoğmuş ile ilgili aramalar hız kazandı Doya Doya Moda Hülya yok mu, geri gelmeyecek mi? Hülya Yenidoğmuş neden yok, ayrıldı mı? Kardeşinin sağlık durumu nasıl?

DOYA DOYA MODA HÜLYA YOK MU?

Doya Doya Moda Hülya, yeni haftanın ilk gününde programda yer almadı. Kardeşinin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamaların jüri üyeleri tarafında yapılması bekleniyor.

DOYA DOYA MODA HÜLYA GERİ GELECEK Mİ?

Doya Doya Moda'da stoklu çalışıldığı için çekimler 2-3 hafta geriden geliyor. Doya Doya Moda Hülya'nın sosyal medya hesaplarından attığı hikayelere göre önümüzdeki günlerde programa geri geleceği görülüyor.

HÜLYA YENİDOĞMUŞ KİMDİR?

Hülya Yenidoğmuş, 33 yaşındadır. Evli ve 8 yaşında bir çocuğu bulunan Hülya, bir kurumda yöneticilik yapıyor. Hülya Yenidoğmuş, 'Moda benim için herkesle aynı olmamayı ve farklı olmayı ifade ediyor. Başarılı yarışmacılardan biri olan Hülya'nın 4 kolyesi var.

Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Melike kim? Doya Doya Moda Melike Özkan kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda neden yok, saati mi değişti? Tv8 21 Kasım Doya Doya Moda saati