Disney Plus üyelik ücreti ne kadar? Disney Plus Giriş nasıl yapılır?

Disney Plus Giriş ekranı yoğun ilgi görüyor. Bugün Disney Plus'ın merakla beklenen Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peki, Disney Plus üyelik ücreti ne kadar?


14 Haziran Salı günü itibarıyla hizmet vermeye başlayan Disney Plus üye sayısı her geçen gün artıyor. Bugün Disney Plus'ın merakla beklenen Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda yayınlandı. Diziyi izlemek isteyen ve henüz üye olmamış olan kimseler aramalarını hızlandırdı. Peki, Disney Plus üyelik ücreti ne kadar?

DİSNEY PLUS GİRİŞ EKRANI

DİSNEY PLUS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

1 ay için 23,99 TL olarak sunulan teklif 19 Eylül'de sona eriyor. Akabindeki aylar 34,99 TL/ay olarak yenilenir. Üyelik gereklidir.

DISNEY PLUS TÜRKİYE İÇERİKLERİ NELER?

Disney Plus; Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic'in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik dizi ve film içeriğine ev sahipliği yapıyor. Bu yapımlardan 1085'i Türkçe dublaja, 1529'u ise Türkçe alt yazı desteğine sahip.

DISNEY PLUS ÜYELİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Disney +'a üye olabilmek www.disneyplus.com/tr-tr adresine giriş yapmak ve aylık veya yıllık paketler için ana sayfada yer alan bölümlere tıkladıktan sonra sizden istenen bilgileri tam ve doğru olarak girmeniz gerekiyor.