Diren Mahra! Ölümle yaşam arasında tek nefes

Köpeklerden kaçarken kamyon altında kalan ve parçalanan bacağı kesilen Mahra Melin Pınar, 1 haftadır gözlerini açmadı. Acılı anne Derya Pınar, “Tek başına nefes bile alamıyor. Oksijen takviyesiyle hayatta tutmaya çalışıyorlar” dedi.

DHA

Antalya Serik'te 5 Mart'ta kendisine saldıran başıboş köpeklerden kaçarken yolda kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanıp sağ bacağı diz üstünden kesilen Mahra Melin Pınar, (9) pıhtı atması nedeniyle de beyin ameliyatı geçirdi. Önceki gün küçük kızın duran kalbi, doktorların çabası sonucu 10 dakika sonra yeniden çalıştırıldı. Yaşam savaşını sürdüren küçük kızın annesi Derya Pınar, "Görünürde bacağında hasar vardı. Hayati tehlikesi olacağı aklımıza bile gelmemişti" dedi.

MUCİZE GERÇEK OLSUN

Mahra'nın bir haftadır gözlerini açmadığını belirten anne Pınar, şöyle konuştu: "Mahra, bacak ameliyatından çıktıktan sonra tamamen bilinci kapandı. Göz bebekleri ışığa tepki vermemeye başladı. O günden beri uyuyor. Şimdi solunumu da düştü. Tek başına tek bir nefes bile alamıyor. Makineye son seviye oksijen veriyorlar onunla ancak kalbini, iç organlarını hayatta tutmaya çalışıyorlar. Ayrıntılı tomografide beyin sapında kanlanma görüldü. Yani beyin ölümü gerçekleşmemiş. Kızım iyileşirse bir mucizeye tanık olacağız."

KÖPEKLER KIZIMIN HAYATINI ÇALDI

Başıboş köpeklerin daha önceden toplatılmamasına tepki gösteren acılı anne, "İki tane başıboş hayvan benim evladımın geleceğini çaldı. Bizim de altı kedimiz, 3 köpeğimiz ve küçük hayvanlarımız var. Onları sokağa terk ederek, çöpün kenarına yemek bırakarak hayvansever olmazsınız" diye konuştu.