Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş kimdir? İbrahim Karakaş ne iş yapıyor, evlendi mi, kaç yaşında?

İbrahim Karakaş, bu akşam İbo Show'a misafir oluyor. Dilber Ay'ın 22 yıllık hayat arkadaşı Dilber Ay'a dair merak edilenleri anlatacak. Peki, Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş kimdir, kaç yaşında? İbrahim Karakaş ne iş yapıyor, evlendi mi?

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında arabesk müziğin sevilen ismi Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş bulunuyor. Dilber Ay ile nasıl tanıştı? Sevilen sanatçı evde nasıl biriydi? Tüm bu soruların yanıtlarını programda verecek. Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş kimdir, kaç yaşında? İbrahim Karakaş ne iş yapıyor, evlendi mi?

DİLBER AY'IN EŞİ İBRAHİM KARAKAŞ KİMDİR?

Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş'tır.

Dilber Ay Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir programına eşi İbrahim Karakaş ile birlikte katılmıştı. Dilber Ay eşi İbrahim Karakaş'la olan tanışma ve evlenme hikayesini anlatmıştı.

Eşini bir arkadaşının evinde gördüğünü ve ilk anda aşık olduğunu belirten Dilber Ay, daha sonra İbrahim Bey'i ailesi ile tanıştırmak için Almanya'dan Türkiye'ye geldiğini söylemişti. 1998 yılında Almanya'da iken İbrahim Karakaş ile evlendi. Dilber Ay'dan 12 yaş küçük olan İbrahim Karakaş, aslen Sivaslıdır.

İBRAHİM KARAKAŞ NE İŞ YAPIYOR, EVLENDİ Mİ?

İbrahim Karakaş'ın ne iş yaptığı ya da evlendiğine dair bir bilgi bulunmuyor.

İbo Show konuğu Cengiz Kurtoğlu kimdir, kaç yaşında? Cengiz Kurtoğlu'nun kızı ve oğlu kim?

İbo Show konuğu Ömer Danış kimdir, kaç yaşında? Ömer Danış nereli, şarkıları neler?