O Ses Türkiye finalisti Devrim Seyrek kimdir, kaç yaında? O Ses Türkiye Devrim Seyrek aslen nereli?

Devrim Seyrek, seslendirdiği şarkılarıyla O Ses Türkiye finaline yükselmeyi başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 sezonun birincisi yani şampiyonu 21 Ocak Cuma akşamı belli olacak. Finalde yarışacak isimler arasında yer alan Devrim Seyrek ise sesiyle izleyiciyi büyülerken aynı zamanda hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Söz konusu ''Devrim Seyrek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir, finalde hangi şarkıyı söyleyecek?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Devrim Seyrek, O Ses Türkiye finaline adını yazdıran yarışmacılardan biri oldu. Beyazıt Öztürk'ün kadrosunda yer alan Devrim Seyrek, 21 Ocak 2022 Cuma akşamı final için yarışacak. Peki Devrim Seyrek kimdir, kaç yaşında, nereli, final performansı nasıl olacak?

DEVRİM SEYREK FİNALDE!

O Ses Türkiye yarı finalinde bir eşleşme de Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek ile Murat Boz'un takımından Sıla Çuhadaroğlu arasında idi. Oylama sonucunda yüzde 56 oyla finale adını yazdıran Devrim Seyrek oldu.

DEVRİM SEYREK KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Devrim Seyrek, 30 yaşında. Yarışmaya İzmir'den katılıyor. Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan Devrim Seyrek, akşamları da sahne alıyormuş. Yarışmacıya destek olmak için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve başkan yardımcısı Mustafa Günay kuliste idi.

KİMİN TAKIMINA KATILMIŞTI?

Devrim Seyrek, O Ses Türkiye kör eleme turunda Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı. KERKÜK ZİNDANI adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı, kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Beyazıt Öztürk oldu. Soner Eden ile düello turunda kıyasıya bir mücade eden Devrim Seyrek, Beyazıt Öztürk'ün seçimi ile sonraki tura geçti.

Devrim Seyrek, seslendirdiği şarkılarıyla O Ses Türkiye finaline yükselmeyi başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 sezonun birincisi yani şampiyonu 21 Ocak Cuma akşamı belli olacak. Finalde yarışacak isimler arasında yer alan Devrim Seyrek ise sesiyle izleyiciyi büyülerken aynı zamanda hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Söz konusu "Devrim Seyrek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir, finalde hangi şarkıyı söyleyecek?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.