Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı: Meydana çıkacak cesaretin var mı?

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu mertsen çık söyle. Aday mısın değil misin? Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?” diyerek meydan okudu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP'nin oy oranını düşük gösteren anket şirketlerine sert sözlerle yüklenen Bahçeli, "Hangi talimatı almışlarsa durmasınlar tatbik etsinler. Alayı birden üzerimize gelsinler. Güdümlü anket şirketlerinin hepsi ayağımızın altında paspastır" dedi.

"TERÖRE DESTEK VERİYORLAR"

"Güney sınırlarımızda terör devleti engellenmiş, çıkış noktaları kapatılmıştır" diyen Bahçeli, "Terörle mücadele bir millet kararıdır, karşı çıkanlar teröristlerin safındadır. PKK/YPG'li bir elebaşı ABD'li bir yetkiliden silah aldıklarını açıklamıştır. Yardım ve yataklık halinde olan ülkeleri müttefiklik kategorisinde nasıl göreceğiz? " şeklinde konuştu. Türkiye terörle mücadeleyi muazzam bir iradeyle sürdürdüğünü vurgulayan Bahçeli, "CHP Genel Başkanı'nın gündemi bambaşkadır. Devamlı 3 maymunu oynamakla meşguldür. Kılıçdaroğlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Bu devletin hakimi varken, savcısı varken, polisi varken, zillet ittifakı sandık güvenliğini hangi vasıtalarla sağlamayı düşünmektedir. Dağdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler? Kılıçdaroğlu mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla: Aday mısın değil misin? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı? NATO'yu fiilen PKK/YPG'nin ortağı olmasını isteyenlere izin vermemiz söz konusu olamaz" dedi.

ERDOĞAN BAHÇELİ'YLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Bu yıl dördüncü kez bir araya gelen iki lider, iç siyasetin gündemindeki konuların yanı sıra Suriye'nin kuzeyine planlanan askeri harekat, Rusya- Ukrayna savaşı ve diğer bölgesel meseleleri değerlendirdi. 14.00'te başlayan ve basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

"MIÇOTAKIS'İN GÜVENDİĞİ DAĞLARA DA KAR YAĞACAK"

Ege ve Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin varlığından rahatsız olan Yunanistan için sert ifadeler kullanan Devlet Bahçeli, "Bizim dileğimiz Ege'nin barış ve huzur denizi olmasıdır. Tam tersi bir iklim olursa, sonuçlarına katlanacak sadece Miçotakis olacaktır. Türkiye'ye aba gösteren Miçotakis bilmelidir ki; Mavi Vatan haritamızı şikayet eden,, güvendiği dağlara da kar yağacaktır. Gayri askeri statüde olması gereken adaları silahlandıran Yunanistan suçludur" diye konuştu.