Atv Destan son bölüm kesintisiz, tek parça izle! Destan 6. bölüm full izle!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Destan 6. bölümü ile ekrana geldi. Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrollerinde yer aldığı dizi Desten izleyicilerin nefeslerini kesiyor. Destan 6. bölümde dün akşam, Alpagu tahtını sağlama almak için çok akıllıca bir hamle yapar. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Destan 6. bölümü...

Bozdağ Film imzalı dizi Destan, dün akşam 6. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Senaristliğini Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz'ın yaptığı dizinin aksiyon dolu sahneleri izleyenleri soluksuz bırakıyor. Destan 6. bölümde Balamir'in bu hamlesi, Alpagu Han'ı tahtını, Akkız'ı ise canını kaybetmekle karşı karşıya getirir...

DESTAN 6. BÖLÜM İZLE!

DESTAN 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akkız köşeye sıkışıyor

'Destan'ın altıncı bölümünde Akkız'ın pençe olduğunu bilen Müslüman Arap çocuğu yakalayan Balamir, Batuga ile Kırçiçek'in nişan toyunda çocuğu ortaya çıkarır ve Alpagu Han'ın direğe yanlış suçluyu astığını davetli tüm boy beylerinin öğrenmesini sağlar.

Balamir'in bu hamlesi, Alpagu Han'ı tahtını, Akkız'ı ise canını kaybetmekle karşı karşıya getirir.

Batuga acısını yüreğine gömüyor

Alpagu tahtını sağlama almak için çok akıllıca bir hamle yapar ama Akkız, Batuga'nın Yaman'a açtırdığı gizli geçitten kaçmak zorunda kalır.

Bir yazgının iki yarısı olan Akkız ve Batuga, iki ayrı yola sürüklenirler.

Batuga acısını yüreğine gömüp tek başına Kaya'nın akıl oyununa karşı oyun kurarak Müslüman çocuğu kurtarmaya çalışır.

Bütün Gök'ün peşinde olduğu Akkız ise Batuga dahil herkesi çok şaşırtan bir hamle yapar.

DESTAN 5. BÖLÜM ÖZETİ

Destan'ın beşinci bölümünde Akkız daha küçükken pençesi olmaya and içtiği Çift Başlı Kurt'un kim olduğunu anlar. Batuga'nın önünde diz vurup bağır basarak onu Dağ'la Gök'ü bir edecek han olarak selamlar.

Akkız hayatının amacını bulmakla kalmamış, Batuga'nın annesinin masum olduğuna dair bir de ipucu yakalamıştır. Batuga ile Akkız birlikte bu izin peşine düşer.

Akkız, Batuga'nın bir oyunuyla Alpagu Han'ın dikkatini çekmeyi ve onunla tanışmayı başarır ama Tılsım Hatun'un masum olduğunu kanıtlayabilmesi için mutlaka saraydan çıkıp Çolpan Han'a ulaşmalıdır.

Alpagu Han'ı saraydaki odasında öldürmeye kalkışmak, Akkız'ı ölümle karşı karşıya bırakır. Üstelik tam da hayatının amacını bulmuşken.