Deniz Tansel Öngel bakın hangi Sadakatsiz yıldızıyla evliymiş!

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Deniz Tansel Öngel ile ilgili şaşırtan gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun fenomen dizi Sadakatsiz'in güzel oyuncusuyla bir dönem evli olduğu ortaya çıktı.

TRT 1'in yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterine hayat veren Deniz Tansel Öngel ile ilgili çok bilinmeyen bir gerçek gün yüzüne çıktı.

Özel hayatı ile çok bilinmeyen ancak Naci karakteri ile ününe ün katan başarılı oyuncunun daha önceden çok tanınan bir meslektaşı ile evli olduğu ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan Deniz Tansel Öngel'in popülerliğinin artmasıyla özel hayatı da merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun Masumlar Apartmanı kadar fenomen olan Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncuyla bir dönem evli olduğu ortaya çıktı.

Deniz Tansel Öngel'in Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine can veren Özge Özder ile 2007 yılında nikah masasına oturduğu ve 2010 yılında ayrılık yaşadığı öğrenildi.

1976 doğumlu Deniz Tansel Öngel şimdilerde Neşe Çakır ile birlikte.

Fenomen dizi Sadakatsiz'in Derya'sı olarak ekranlarda yer alan Özge Özder ise şimdilerde müzisyen Sinan Güleryüz 'le evli olup bir de kızları Eva Luna ile mutlu bir aile oldu.

Fahriye Evcen'in paylaşımına beğeni yağdı!

Murat Yıldırım çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yaş 11