Demet Özdemir göz makyajıyla beğeni topladı

Ekranların popüler isimlerinden Demet Özdemir pozlarına bir yenisini daha ekledi. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu, Instagram paylaşımındaki makyajı ve güzelliği ile hayranlarından tam not aldı, sosyal medyayı adeta salladı.

Attığı her adımı olay olan Demet Özdemir paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun ilgi çeken göz makyajıyla güzelliğini ortaya koyduğu Instagram paylaşımına adeta beğeni yağdı.

Özge Yağız'a Gökberk Demirci'den aşk dolu paylaşım: Güzelliğim

Sana Bir Sır Vereceğim'in Aylin'i, Kurt Seyit ve Şura'nın Alya'sı, No: 309'un Lale'si, Erkenci Kuş'un Sanem'i ve Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i olarak başarılı yapımlarda yerini alan Demet Özdemir sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden.

İlker Kaleli Sıla aşkını sosyal medyadan haykırdı! Romantik paylaşımına beğeni yağdı

Oğuzhan Koç ile olan aşkı, marka anlaşmaları, dans performansları ile gündemden düşmeyen ekranların aranılan yüzü Demet Özdemir takipçileriyle etkileşim halinde olmayı seven bir ünlülerden.

Iman Elbani'den alkışlanacak hareket! Gelirini kimsesiz çocuklara bağışladı

Instagram hesabında 14.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun sevenlerinin beğenisine sunduğu son paylaşımı yine çok konuşuldu.

Dikkat çeken göz makyajı ile güzelliğini bir kez daha gözler önüne seren Demet Özdemir'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.