Demet Akbağ 9 yıl önceki 'bahçe' davasıyla ilgili konuştu

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Muhabirler, Akbağ'a 9 yıl önce komşusu Ala Sarsılmaz Elmioğlu'na açtığı 'bahçe' davasının yeniden gündem olmasını sordu. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Akbağ, ''Yeniden başlayan bir süreç yok'' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Demet Akbağ, Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirler ile sohbet eden Akbağ, 9 yıl önce aynı sitede oturduğu komşusu Ala Sarsılmaz Elmioğlu ile 'bahçe' meselesi yüzünden davalık olmuştu. Davanın yeniden gündeme gelmesi sorulan Akbağ, ilk kez konuştu.

Demet Akbağ, konuyla ilgili, "Dava sonuçlandı. Yeniden başlayan bir süreç yok." dedi. Soruyu yanıtlayan Demet Akbağ, evinin yolunu tuttu.

NE OLMUŞTU?

Demet Akbağ ile komşusu Ala Sarsılmaz Elmioğlu'nun arası ünlü oyuncunun 2006'da evinden ortak alana kapı açtırıp, burayı saklı bahçeye dönüştürmesi nedeniyle arası açılmıştı.

Elmioğlu, açtığı davayı kazanırken Akbağ, yapıyı eski haline çevirip, yan girişi kapatmıştı. 9 yıl sonra Ala Sarsılmaz Elmioğlu siteden taşınıp evini kiraya vermişti. Demet Akbağ ise eski kapıyı açtırıp, ortak alanı yine kişisel bahçeye çevirmişti. Durumu öğrenen Elmioğlu, bir kez daha dava açmıştı.