Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına verdiği ödülü ti'ye aldı: Ben de araba falan verecek sandım

Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın attığı tweet ile yine adından söz ettirdi. Demet Akalın, paylaşımında ''Hahhahhahah haftanın en iyi oyuncusuna eşofman hediye ediyor Acun. Ben de araba falan verecek sandım'' ifadelerini kullandı. Akalın'ın Acun Ilıcalı'yı ti'ye aldığı sözleri çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın hem Instagram'ı hem de Twitter'ı aktif bir şekilde kullanıyor. Akalın, her paylaşımı ile gündem olmaya devam ediyor.

Demet Akalın, TV8'de ekrana getirilen Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022'yi yakından takip eden isimler arasında yerini alıyor. Survivor ile sık sık yorumda bulunan Akalın, Twitter'dan yeni bir paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 yarışmacılarına haftanın en iyisi seçilenlere eşofman verileceğini açıkladı. Demet Akalın, ödülü ti'ye aldı.

Akalın, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Hahhahhahah haftanın en iyi oyuncusuna eşofman hediye ediyor Acun. Ben de araba falan verecek sandım" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir paylaştı, sosyal medya çalkalandı! Yeni proje mi geliyor?

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den 'nikah tarihi' açıklaması: Netleşmedi

Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu'ndan manidar paylaşım! O sözleri kim için yayınladı?