Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi efsanelerinin mimarı Osman Sınav o detayı anlattı... Yeni 'Polat Alemdar'ın mücadelesi başlıyor

Yeni Kurtlar Vadisi olarak nitelendirilen yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisi şimdiden merak konusu oldu. Dizi hakkında açıklamalarda bulunan Osman Sınav, ''1956'dan beri yani Türkiye'nin NATO'ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu? Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi'' dedi.

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi oyuncular başrollerinde yer aldığı 1956 yılında Türkiye'nin NATO'ya girmesi ile başlayan süreç ve sonrasını konu edinen Yalnız Kurt dizisi heyecanla beklemeye başlandı.

Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz gibi ses getiren dizilerin yapımcılığını üstlenen Osman Sınav, Yalnız Kurt hakkında açıklamalarda bulundu.

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için şunları söyledi: "Tüm bunlara tek bir cümlem var. 1956'dan beri yani Türkiye'nin NATO'ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu?

Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi."