Star TV Sana Söz dizisi ile Müge Anlı'yı kopyaladı: Dekorundan mimiklerine her şey aynı!

Star TV'nin yeni soluklu dizisi Sana Söz, ilk bölümüyle en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrolünü üstlendiği Sana Söz, ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'i konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Elif karakterinin Müge Anlı ile mimiklerine varıncaya dek benzerliği izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Star TV ekranlarının yeni dizisi Sana Söz, ilk bölümü ile seyirci karşısına geçti. Hikayesinde Müge Anlı ile Tatlı Sert formatından beslenen Sana Söz, dekorundan karakterlerin konuşma tarzına kadar dikkat çekti.

Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide "Sessiz Kalma" isimli programı sunan Nehir Erdoğan yani Elif Karaca, dizinin Müge Anlı'sı oldu. Erkan Petekkaya da cinayet büro amiri Ömer'i canlandırıyor.

Müge Anlı gibi fenomen bir ismi ekrana yansıtmayı başaran Nehir Erdoğan'ın Müge Anlı'yı çok iyi analiz ettiği görülüyor. Üstelik, yürüyüş şeklinden konuşma tarzına kadar her şey tam manasıyla Müge Anlı'nın kopyası.