Seher Dilovan açtı ağzını yumdu gözünü: Dekolte değil teşhir bu

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, konuk olduğu 2. Sayfa programında son dönemde ünlü kadınların sahnede tercih ettiği kıyafetler hakkında açıklamalarda bulundu. Seher Dilovan, ''Bence dekolte giyip bedenini teşhir edenler kendilerini ucuzlatıyor. Gülşen'in kıyafeti dekoltenin ötesinde teşhirdir'' dedi.

TV8'de ekrana getirilen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan oldu. Seher Dilovan, sahnede dekolte giyen isimleri hedef aldı.

Başta Gülşen olmak üzere ünlü kadınları sert dille eleştiren Dilovan, şunları söyledi: "Bence dekolte giyip bedenini teşhir edenler kendilerini ucuzlatıyor. Gülşen'in kıyafeti dekoltenin ötesinde teşhirdir.

Çok eski yıllarda bu tip mayoyla çıkan solistler vardı. Bizden önce sahne alırlardı. Onların sesi yoktu sadece görüntüleri vardı. Dolayısıyla yıllardan beri tanıdığımız sanatçıların bu görüntülere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Bu görüntü bence dekolte ötesi bir teşhirdir. Uygun görüyorlarsa, altından kalkabileceklerse çıplak da çıkabilirler. Şahsen kimse hedefim değil. Bu kadar üreten, yıllardır tanınan insanlar kendilerini neden ucuz göstermeye çalışıyor"