Defne Samyeli'den mahkemelik olduğu ev sahibine gözdağı! 'Tehditlere pabuç bırakmam'

1,5 yıldır evinin kirasını ödemediği iddiasıyla mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine gözdağı verdi.

RECEP ASLAN

1.5 yıldır evinin kirasını ödemediği gerekçesiyle ev sahibiyle mahkemelik olan Defne Samyeli, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Ulus Sunset’te kız arkadaşlarıyla beraber yemek yiyen Samyeli, çıkışta ev sahibinin açtığı icra davası üzerine Kemerburgaz’daki evinden taşınmayı düşündüğünü söyledi.

ADALETE GÜVENİM TAM

Adalete güvendiğini ifade eden Samyeli, “Taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken ben de kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. ‘Gazetelere konuşurum, böyle yaparım’ diye insanları sadece ünlü diye tehdit etmek hoş değil, ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Her şeyim ortada” diye konuştu. 

KIZIMI DESTEKLİYORUM 

Konser verdiği mekânların pandemi sürecinde kapalı olan Samyeli, “Mekânlar kapalı, açık değil. Heyecanla açılmasını bekliyorum. Para almasakta olur. Yeter ki müziğimizi yapalım” diyerek sahne tekliflerine açık olduğunu söyledi. Kızı Deren Talu’nun geçmişte sahne aldığı bir mekânın işletmecisi olan Baran Tınaz ile beraber olmasını ise “Zaten tanıdığım birisiydi. Onları gayet mutlu görüyorum. Desteklediğim bir ilişki” sözleriyle onayladı.  

Gülşen ve ailesi 7 milyon liraya Bodrumlu oldu!

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz aynı projede buluşuyor! 'Alevlerin Ardında' üç kadın

Serdar Ortaç'a eski eşi Chloe'den kalan bir tek eldiven

‘Diriliş Ertuğrul' dizisinin ardından Pakistan'da Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'lı ‘Bizim Hikaye' hayranlığı