Defne Samyeli yıllar sonra açıkladı: Kızlarımın babası kıyafetlerime karışırdı

Oyuncu ve şarkıcı olarak kariyerine devam eden Defne Samyeli ile kızı Deren Talu, geçtiğimiz akşam Bebek'te görüntülendi. Kızları ile tercih ettiği kıyafetler sık sık gündem olan Defne Samyeli, ''Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Birçok ünlü isim gibi sahnede iddialı kıyafetler tercih eden Defne Samyeli geçtiğimiz akşam Bebek'te bir mekanda kızı Deren Talu ile kameralara yansıdı. Mekandan çıkan ikili tarzları ile dikkat çekti.

"GİYİNİRKEN FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPARIZ"

Yoğun iş temposu nedeniyle uzun bir aranın ardından ilk kez dışarı çıktığını söyleyen Samyeli, "Giyinirken birbirinize danışır mısınız?" sorusuna "Evet giyinirken fikir alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken benzer kıyafetleri giymeye özen gösteririz" yanıtını verdi.

"Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?" sorusuna Samyeli, şu yanıtı verdi:

"KIZLARIMIN BABASI KIYAFETLERİME KARIŞIRDI"

"Hayır kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok"

Son dönemde ünlü isimlerin sahnede iddiaları kıyafetler tercih etmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Samyeli, şu şekilde konuştu:

"Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu.

Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum"