Sorudan kaçarken muhabiri ezdi

Daha önce Cem Yılmaz’ın evinden çıkarken kameralara yakalanınca panik yaparak başka bir araca çarpan Defne Samyeli’den ikinci vukuat! Samyeli,önceki akşam eski sevgilisi hakkındaki sorulardan kaçarken bir muhabirin ayağını ezdi.

Recep ASLAN

Oyuncu Defne Samyeli, Alancha adlı mekândaki sahnesinin ardından boğazındaki rahatsızlık nedeniyle hastaneye gitti. Çıkışta aracının başına geçen Samyeli, ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili sorulardan kaçmak için gaza bastı. Ancak gecede talihsiz bir olay yaşandı.

ÖZÜR DİLERİM

Ünlü isim, önündeki aracın yolu kapatmasından dolayı ilerleyemeyince geri gitmek istedi. Panik halinde gaza basan Samyeli, bir kameramanın ayağını ezdi. 7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağından çekemeyen şarkıcı, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Arabanın için bulunan erkek kardeşinin ve muhabirlerin uyarısıyla geriye giden şarkıcı, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim” dedi. Ayağı ezilen ve hastaneye giden kameramanın, doku zedelenmesi yaşadığı öğrenildi.