Dayısı döverek öldürmüştü! ''Ayşenur'un babası benim, cenazesini verin''

Burdur'da ölü bulunan Ayşenur Kazık'ın annesi ile dayısı tutuklandı. Yeğenini öldürdüğünü itiraf eden dayı, “Ses yaptığı için tekme attım” dedi. Küçük kızın babası olduğunu ileri süren ve DNA örneği alınan Karakiraz da Ayşenur'un cenazesinin kendisine teslim edilmesini istedi.

İHA

Burdur'da yatağında ölü bulunan Ayşenur Kazık'ın (3) annesi Kader Karadeniz (23) ile dayısı Hızır Tunç Çetinkaya (19) tutuklandı. Yeğenini öldürdüğünü itiraf eden dayı, "Ses yaptığı için tekme attım" dedi. Küçük kızın ise üvey dedesinin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

DNA TESTİ BEKLENİYOR

Anne Kader Karadeniz, ifadesinde 2017'de Erdi Karakiraz ile evlendiklerini, 2018'de oğlunun dünyaya geldiğini, Ayşenur'a 1 aylık hamileyken de ayrıldıklarını belirtti. Küçük kızın babası olduğunu ileri süren ve DNA örneği alınan Karakiraz da Ayşenur'un cenazesinin kendisine teslim edilmesini istedi. Serbest bırakılan anneanne Yüksel K.'nın şehri terk edip cenazeyi almak istemediğini söyleyen Erdi Karakiraz, "Çocuk benim üzerime olmadığı için cenazeyi alamadım. Kızımın naaşını da yurda verdikleri oğlumu da istiyorum."