Darmaduman 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Darmaduman 6. son bölüm full izleme linki!

Darmaduman 6. son bölüm izleme linki ve 7. yeni bölüm fragman görüntüleri FOX TV dizi izleyicileri tarafından merak edilmeye başlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Darmaduman 6. son bölümü ile bu hafta yine büyük ilgi gördü. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Darmaduman 7. yeni bölüm fragmanı ve 6. son bölüm full izleme linki, özet detayları haberimizde.


Darmaduman'ın ekrana gelen 6. son bölümün ardından 7. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Darmaduman 6. bölümü ile bu hafta çok konuşulacak. Nefes kesen sahneleriyle büyük ilgi gören Darmaduman 6. son bölüm izleme linki ve 7. yeni bölüm fragman görüntülerine bu haberimizde yer verdik.

Darmaduman yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı FOX TV'de.

DARMADUMAN 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Darmaduman dizisi 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.


DARMADUMAN 6. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

DARMADUMAN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece'nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece'yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir.

Harun ve Kerem Yağız'la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir. Ece'yle konuşmak istemektedir fakat Ece'nin Evren'in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır.

Bunu öğrenen Kerem, Derin'i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar. Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız'ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız'ın tüm dünyasını altüst eder.