Damadını silahla vurup cesedi varilde sakladı! Eski kayınpederden korkunç intikam

Ortadan kaybolan Uğur Kahraman'ın en son görüştüğü eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cesedi varilde saklayan katil zanlısı Hüseyin S.'nin, cinayeti intihar eden kızının intikamını almak için işlediği öğrenildi.

DHA-İHA

İstanbul'da 26 Nisan'da ortadan kaybolan Uğur Kahraman'dan (30) bir daha haber alamayan ailesi polise başvurdu. Kayıp adamın evden ayrıldıktan sonra eski kayınpederi Hüseyin S.'nin otomobiline binip uzaklaştığı belirlendi. Kahraman'ın 2 yıl önce boşandığı eşi Ezgi A.'nın (21) yeniden evlenip Adıyaman'a yerleştiği ancak bir süre sonra kendisini asarak intihar ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli Hüseyin S., eski damadını öldürdüğünü itiraf etti.

TEK KURŞUNLA KANLI İNFAZ

Torunlarını görebilmek için eski damadıyla irtibatını kesmediğini ancak Kahraman'ın kendisini çocukları göstermemekle tehdit ettiğini söyleyen katil zanlısı, "Olay günü beni arayıp otomobille almamı istedi. Tuzla'daki evime gittik" dedi. Aralarından çıkan tartışma sırasında eski damadının satması için kendisine verdiği tabancayı çekerek başına tek el ateş ettiğini belirten Hüseyin S., şöyle devam etti: "Öldüğünü anlayınca cesedi bir varilin içine koyarak kapağı kapattım. Apartmanın bahçesindeki müştemilata sakladım. Eşim cinayeti fark etmesin diye evi temizledim, silahı da parçalara ayırıp çeşitli yerlere attım."

Uğur Kahraman'ın eski kayınpederinin arabasına bindiği ana ait görüntü ortaya çıktı.

HURDACILARA TAŞITTIRMIŞ

Hüseyin S., cinayetten 5 gün sonra içinde ceset bulunan varili yoldan geçen hurdacılara para vererek taşıttığı ve Pendik'teki anne-babasının evine götürdüğünü anlattı. Varilin kapağını hiç açmadan binanın kullanılmayan asansör boşluğuna saklayan şüphelinin normal hayatına geri döndüğü öğrenildi.

KIZIMIN HAYATINI KARARTTI

Adliyeye sevk edilen Hüseyin S., "Kızımı öldüren, uyuşturucu ve fuhşa sürükleyen kişiydi. Cinayeti kızımın namusu, torunlarımın namusu için işledim" diye bağırdı.